inte(rnationella) kvinnodagen

Yep. Idag skall man gå runt och bara bli firad. Så döm om min förvåning när nassegrisarna står på torget och demonstrerar, beskyddade av polisen såklart. Nationalsocialistiska fronten eller något liknande kallade de sig. Med den svenska fanan stolt vajande i blåsten. 
Yttrandefriheten. Skönt att den finns, för då kunde jag säga: "Nej, tack, skulle inte tro det, pappan till mitt barn är en sk blatte", när en fetlagd rakad yngling med torshammare på tröjan försökte ge mig flygblad. (Inom mig placerade jag även en välriktad karatespark i punghöjd på tjockisen)
När jag tittade lite närmre på resten av de stolta grabbarna tyckte jag lite, lite synd om dem. De är ju helt klart inte begåvade med ett vackert yttre (antagligen för att matcha deras fula inre) och jag förutspår att dera snusstinna läppar snart kommer att kyssa en thailändsk prostituerads dito trots ideologiska övertygelser. Det är ju exakt så grabbarna ser ut som kommer på sexsemester.
Lite funderingar:
1 Var är alla kvinnor som borde synas på internationella kvinnodagen? Det är ju en skam att grabbarna i övre tonåren samt tjugoårsåldern tar över vår dag. Speciellt eftersom det enda de har att säga är typ "Sverige åt svenskarna".
2 Varför är Sverigenationalister och dylika organisationer nästan alltid män? Och varför i fridens namn ställer de sig och demonstrerar på internationella kvinnodagen? Det är ju nästan lite farsaktigt.
3 Utseendet spelar roll. Tjockisar i uttvättade munkjackor och Doc Martens har väldigt begränsad attraktionskraft. (Tro mig, jag var en tjock liten punkare en gång i tiden, utan högerextrem ideologi, men med DocMartens och rakat huvud och så blev inga barn gjorda).
Nej, Sverigetyperna får nog skaffa sig stajlist, t om vänsterpartisterna som stod längre ner på torget och skulle vara någon slags motvikt, var snyggare.
4 Jag är besviken hittills på min Sverigeåterkomst. Ohjälpsamma medelålders och främlingsfientliga ungdomar. Jag längtar hem. Hemma är i Thailand, utan tvekan.

kommentarer
Postat av: Annika

Gryyymt bra!

2008-03-09 @ 12:09:25
URL: http://www.ankaja.blogg.se
Postat av: kstina

mmm... så e livet...
du vet, det är en kulturkrock att komma tillbaka med...
Hade jag varit du skulle jag med känna mig besviken.
Man vill liksom tänka snälla tankar om sitt eget land.

2008-03-09 @ 19:42:12
URL: http://kstina.blogspot.com
Postat av: Gabriela

Vist är vissa människor bara för tragiska!! Ett rejält kokstryk skulle dom ha...
Varför är dom uta på våran dag och stör??

2008-03-09 @ 20:48:09
URL: http://gabrielasliv.blogg.se
Postat av: Theres

Synd att du så fort längtar hem. Fast nu kan din tid i Sverige i och för sig bara bli bättre? (Ett litet försök till uppmuntran..)

2008-03-13 @ 23:52:20
URL: http://www.gottnersson.blogspot.com

kommentera mera:

och jag heter:
kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

jag ville bara:

Trackback
RSS 2.0