glad-pernillan

Jag är just nu kanske världens lyckligaste människa. Då blir man rädd, det är liksom inte ok att vara så här glad. Något kommer att gå galet.
Det konstigaste är väl tajmingen: min hund dog i förra veckan, min doktor förbjöd mig sötsaker i förrgår, jag är ruggigt nära att bara be min chef dra åt...efter ett helt överjävligt (förlåt mor och far, syster och bror men tro mig en svordom har aldrig varit så på sin plats) mail jag mottog igår, jag väger ca 72 kg (ok, en ytlig betraktelse men inte mindre störande för det), jag vill döda min pojkvän nästan dagligen, jag är pank (det är jag alltid) och i allmänhet har jag inget annat för mig än jobb och sömn.
Och ändå är jag glad. Livet är bra.
Hade jag liksom min övriga familj varit lagd åt pingstvänshållet hade jag väl tackat Gud, nu tackar jag mig själv och mitt utomordentliga psyke.
Det ni!


kommentarer
Postat av: Maria Vuitton

superbra ju! :)

2008-01-16 @ 07:29:55
URL: http://www.mariavuitton.blogg.se
Postat av: Sofya Pezon

Jag är norrlänning på riktigt och bor enda uppe i Kalix så jag kommer nog inte avlida av Umeås långa märka vintrar. Ska dock flytta till Sthlm senare, och någon jag skulle kunna avlida där är de långa svarta sommarnätterna. På sommarn så SKA det vara ljust året runt. :) Haha

2008-01-16 @ 08:16:12
URL: http://nostalgitrippad.blogg.se
Postat av: Sofya Pezon

Helt klart! :) Något annat jag inte tycker om här uppe i norr är kylan på vintern. I Januari brukar vi ha typ trettio minus. Nu har vi plusgrader. Det känns som att något är fel? :)

2008-01-16 @ 08:32:26
URL: http://nostalgitrippad.blogg.se
Postat av: Sofya Pezon

Då är det bara att sätta igång övetalningskampanjen! :) Nu för tiden så är det ju knappt någon snö och kyla. :) Vi har ännu ingen riktig snö uppe i Kalix och det är ca 40 mil norr om Umeå. :)

2008-01-16 @ 09:54:37
URL: http://nostalgitrippad.blogg.se
Postat av: Lina

HAHA! Det kan hända! Men de har någ samma plastikkirurg i alla fall!

2008-01-16 @ 11:06:58
URL: http://linaveronica.blogg.se
Postat av: Andreas

Gött att höra att du är löjligt glad. Det ska man vara så ofta man bara kan.

2008-01-16 @ 18:47:06
URL: http://a5.blogg.se

kommentera mera:

och jag heter:
kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

jag ville bara:

Trackback
RSS 2.0