wasting time

Det tog en halvtimmes krypkörande upp och ner, fram och tillbaka i parkeringshuset på Central att hitta en parkeringsplats. Och eftersom det i detta land råder fullkomlig anarki inom alla kategorier och subkategorier som har med fordonsframförande att göra så tog det följaktligen lika lång tid att ta sig ut igen. En mindre brydd (ska inte kalla honom/henne mindre intelligent eftersom jag redan lugnat ner mig) själ tyckte att det var för ansträngade att leta parkeringsplats så han/hon uppfann sin egen lilla ruta: på tvären framför min bil. Hade jag inte haft så bråttom kanske jag hade försökt finna det roliga i situationen. Kanske inte.
Jag kom ut till slut och Dr Ratchada hinner nog med flyget, slutet gott allting gott, men ack vad jag är humorlös nuförtiden.

PS Jag gjorde en så SJUKT snygg parkering att hade tanten som kuggade mig sett den, hade hon godkänt mig direkt!


JAJAJAJA!!! efter kl 18 e jag ledig i 87 timmar!

Idag försöker jag sysselsätta mig med roliga uppgifter. Med tanke på att stock/inventory ska vara klar idag innan jag går på nyårsledighet kan man säga att jag misslyckats. 
 
Har  inte blivit inbjuden till en enda nyårsfest eller ens fått en förfrågan om att haka på ut ngnstans. Snacka om att graviditeten hämmat min ställning i den sociala  hierarkin! (Förresten nu ljög jag, tack David som bjöd mig att festa i Nysätra Socken, det är bara lite långt bort)

Karln ska på turne, så det måste jag skryta om. Kolla in
www.nseriesasianation.com

                                                                                                 image84

dressed for success

image78image79                hahahaha!   
min bebis har föräldrar med humorimage81image80

                                                                                                        
 (onesies från www.theretrobaby.com)

vuxet och trist

Ikväll blir det personalfest. Jag kan föreställa mig åtminstone tio riktigt smärtsamma och tråkiga situationer jag hellre skulle vara i.
Fest borde ju vara kul. Men eftersom jag gillar min personal lika mkt som jag gillar pölsa så kan det bli en lååång afton. Detta är väldigt ömsesidigt skall tilläggas, men de har i alla fall varandra.
...Men jag gillar ialla fall tre av dem.....Och förhoppningsvis är de fulla och odrägliga(re) redan vid 21-tiden så jag kan köra hem dem och själv gå hem och lägga mig.

no pass, you no drive sa-lowly!!

Teacher: "Why you no drive sa-lowly?! You drive sa-lowly you pass!!!"
Me: "I drive sa-lowly, i'm very nervous!"
Teacher: "You no check steering before reverse, no good.  You no drive sa-lowly!!"
Me: "I forget check steering, i'm nervous!"
Teacher: "Ahhh, you exite? You no exite, you no see another people, you think like driving in field only teacher see you!"
Me: " Ok, next time i try, no exite"

Alltså, jag blev icke godkänd. Tyckte det gick så bra, färgblindhetstestet, reaktionstestet, djupseendet osv. Teorin gick som en dans:
Which vehicle is prohibited on a public road?
A A tank in warfare
B A vehicle with broken windshield
C A vehicle not louder than 75 dB
D A tractor with rubber tires

Ett självklart B.

Which of following actions are prohibited?
A Pass another vehicle 50 m before an intersection
B Park under a pedestrian bridge
C Make a u-turn in an intersection
D Change lanes to avoid obstruction in the lefthand lane.

C

Men så kom uppkörningen som också den gick riktigt bra, som en dans faktiskt, tills den sista stationen och jag knockade pinnen i backen. Ja, ja, ja. Nästa vecka försöker jag igen, tills dess fortsätter jag bara att köra utan körkort.

 Tröstkommentarer mottas dock gärna.


en stor mango!

...och just de ja! Vi börjar sakta men säkert komma överrens om namn. Men jag kan inte säga vad, ännu. Syrran vet. (Buhu...det blir inte Elvis)


Your baby is more than 11 inches long
and weighs just over a pound (about as much as a large mango). He may be able to feel your movements now, so put on some tunes and dance around the house. No matter what race your baby is, he looks red now due to blood vessels showing through his transparent skin. His true skin tone will develop over the course of his first year. Blood vessels in your baby's lungs are developing to prepare him for breathing, but complete lung development will take many more months. The lungs are the last organ to fully develop.

                                                                                                                                                             (från www.babycenter.com)

Se där! Jag behöver Trio Lligo NU!


wroom wroom i min Honda CRV

Yes, idag har jag kört bil nästan hela dagen, ett simpelt men underskattat nöje!
Det började med körlektionen i morse, sedan var det dags för mig att åka till Kata och Karon Beach (business, business) och för att få lite extra träning inför uppkörningen imorgon tackade jag nej till chauffören.

Kraftig huvudvärk idag igen, hela dagen. Kan vara graviditetsrelaterat läste jag ngnstans. Jag som trodde det hade med saltlakritsen att göra...

bulldozer balladen eller konsten att skapa ett geni

                                                                                                                                    NONSCD_45

oj,oj,oj, vad jag saknar mina trio lligo plattor nu då! att spela trio lligo för magen måste ju helt klart ligga på nivå med bach och mozart. personligen är jag helt övertygad om att trio lligo toppar klassiskt. men det säljs sjukt mycket mozart för bukbruk.
om jag bara kom ihåg texten till bulldozer-visan kunde jag ju sjunga själv, fast jag är rädd att den önskade "geni-effekten" uteblir i så fall...

luftkonditionerings-kriget och andra funderingar

Yes! Först in på kontoret idag!
Det betyder att jag inte kommer behöva frysa arslet av mig den första timmen i alla fall. Det är ett tyst och skoningslöst nytt slag varje dag, jag höjer temperaturen så fort tillfälle ges och de sänker den igen lika snabbt. Det ar jag mot DOM. Jag är mol alena på min sida och de tar inga krigsfångar. Det är värst när jag glömt jackan hemma. Luftkonditionerings-kriget visar inga tecken på att avta eller gå till fredsförhandlingar. 

I min Mp3 spelas det varannan Timbuktu, varannan Kent. Prova det någon gång, gott folk. Svenska språket är mkt vackert. Jag spelar högt för att glömma att jag fryser och att DE ogillar mig hela bunten. Så sjunger jag gärna med i Kents refränger. Snälla sluta lyssna, glöm allt jag sa, jag mår bra, du måste lämna mig ifred, jag behöver ingen hjälp, vill du hjälpa, hjälp dig själv. Jag försöker inte rappa. och jag är här jag ãr där jag är everywhere.
Det är ngt med dialekterna också.

Bra humör idag. Inga uppenbara försök från mina medtrafikanter att ta mig av daga på vägen hit. Och imorgon är det dags för sista körlektionen och på torsdag kör jag upp. Sedan blir det bil varje dag. Mycket trevligare att kõra bil lagligt ifall jag har en olycka, naturligtvis får jag ju betala oavsett om en thai är involverad, men försäkringen gäller kanske om jag har körkort.


snubbar. can't shoot them...

 image71 image74image75

Mikeys kommentar:  "You're very cute in these pics, you almost  look like you're not pregnant."
Man tackar.
Det känns ju bra.
Hur lite behöver man egentligen tänka efter innan man yttrar sig om man är man?
Hur mycket behöver man egentligen analysera allt som sägs om man är kvinna?

Jossan och Maria: ni är skitsöta trots att ni inte är gravida. (And very white...suay maak)


God Jul

God Jul till alla som jag kommer glömma/inte ha råd/tid/lust att sms: a eller ringa!

Jag har fått två julklappar! Inte dåligt med tanke på att jag inte ens firar.
I lördags fick jag en liten, snygg mp3-spelare av Mikey. Den har en touch screen, så nu känns det som att jag är med i racet.
Igår fick jag också en julklapp av Maria och Josefin. Hur de lyckats att a) hitta icke-rosa mamma-kläder som b) var snygga i c) Phuket, övergår mitt förstånd! Tjejer, tack så mycket. Jag bär den nu.


andy och jag e-mailar varandra

     
to me
    show details      10:46 am (27 minutes ago) 
 
oh shit...
 
bloody hell...
 
how did that happen?
 
i thought you were really sensible.
 
was it planned or did it just happen?

is it what you've always wanted?
 
it will mean a lot of additional responsibility.
 
i just can't believe you are working in a bloody health centre...you are fucking crazy
 
 
 
oh yeah....congratulations and all my best wishes to you on getting preggers. if it's a girl you must call her svennia.
 
happy christmas penny,
 
andy
 
x

 

to ANDY
     show details       11:06 am (6 minutes ago) 
Dear Andy   It's a boy and his name will not be Sven. Trust me on that one.
How did it happen? The usual way. Boy meets girl and so on... But, no it wasn't planned so i'm trying to get used to the thought of being a mother. I'll probably rock and take motherhood to a whole new level.  
The craziest thing about the health centre thingie is that i'm the GM! I run a dental clinic, a skin&aesthetic centre and soon a medical spa! THAT'S crazy!  
China can't be to bad. Although i don't particulary enjoy watching Chinese have dinner. (Is that rasist to say? In that case i just wanna add" in general").
Do you have any contact with the guys at Burana? I almost met Paul once when he came to Phuket, but that was a couple of years ago...
I attach a photo of me in all my preggers glory. I find it hard to believe myself.  
Take care P    

brownies, glass och resultatet...

Har fått beröm av chefen idag (den manliga varianten), det är första gången så det är nästan en anledning att fira. Man skulle vara egen företagare så man kunde klappa sig själv på skuldran varje dag. Så mkt mer effektivt det skulle vara!

                                         image66
           Så här kan man se ut när man käkat brownies och mocha almond toffee-glass varje dag i ett par månader...

 Min välkomstkommitte' efter en sen kväll på BYD Lofts. Jag räknar allt efter 21.00 som sent nuförtiden. Kan det vara en mamma-gen som kickat in?

                                                         image69
                                                                                                                      Som sagt, sent...

sorry petra

Nu har jag försökt i 20 minuter att ladda upp "magbilder". Det vill sig inte riktigt. Får prova på jobbet imorrn.

Sitter på BYD Lofts och dricker vattenmelonshakes. Mikey dj:ar. Som det står på flyern: "80's & 90's dance classics & late house muzak with DJ Mikey Mike". Hahaha. Det känns som jag är fjorton igen, väntar bara på "pump up the jam"...

Tre riktigt sköna dance classics från 80-90 talen:
1 Pump up the jam
2 What is love (yep, med Hadaway...den var bra!!!)
3 Vouge

Och där kom den..."pump it up a little more get the party going on the dancefloor..."
Nu är det nog dags att åka hem och sova.


Aron, liten i varlden men skrammande attraktiv

                                                                   image61
                                                                                                                  Min söta systerson, Aron



               
     
              Söt som socker, fastän han liknar morfar (förlåt farsan, men du är inte vad jag skulle kalla den "söta" typen)

(foton tagna av Rebeckha och Andreas)

graviditets tankar

 I natt kom Mikey hem med en bärsele. Tack Antonio och Marcello! Det är en skum känsla att äga en sån pryl. Helt overkligt. Vi fick en barnvagn av Joel och Som alleredan i September, så den har jag nästan vant mig vid.  (Gått och lyft på filten vi parkerat den under då och då och tagit mig en titt)
Bebis kläder har jag också inhandlat, ett par sparkdräkter och strumpor, men det känns helt vanligt. De skulle ju kunna vara till vem som helst, under åren som gått har ju flera av mina vänninor skaffat barn.
Jag tror inte jag kommer fatta förrän jag ligger där och skriker i förlossningsvåndor. Bättre sent än aldrig, antar jag.
Vi värmer upp genom att titta på "Birth stories" en kanadensisk  serie som visar olika kvinnor/par i slutet av deras graviditet samt förlossningen.
Lärdomar:
1 Jag vill inte föda hemma (hippie stajlen går fett bort).
2 GE MIG DROGER!!! Ju fler och starkare, desto bättre.
3 Kanadensare är inte snygga.
Mikey börjar tro att han kommer svimma "honey, i'm not good with blood and all that". En annan önskar att man bara kunde svimma av, vakna och ha en liten bebis. GUD, VAR DET VERKLIGEN MENAT SÅ HÄR, ELLER KAN DU HA GJORT EN LITEN MISS?


till teddy

Teddy om julen i faggorna

Julklappsproblem? Vi har lösningen! Kolla in vår blogg :)

Denna kommentar är inte godkänd IP: 85.224.20.8



nej, jag vill inte ha några julklappar. jag betackar mig billiga försök att sälja skit till mig på min igen blogg.  som att julen inte var nog kommersialiserad ändå. och smaklös. som jag trodde det framgick att jag tyckte efter gårdagens inlägg.
jag kommer förmodligen inte behöva fira jul förran om tre-fyra år när gossebarnet blivit gammalt nog att fatta att julen inte är mys med familjen utan en chans att få 43 paket.
tills dess, au revoir teddy!

julen i faggorna

Nu är julen snart här, smaklösheten får ännu en gång råda ostraffad...

                                                                        image59
                                                                                        Självlysande, saxofonspelande tomte på Bangla Rd
                                                                                                           image60  
Phuket Ruckus Society hyllar smaklösheten utanför Jungceylon i Patong

idag jobbar jag

Chefen är här.
Hon är rar och skrämmande kompetent. Men.
Som jag tidigare nämnt, thaipersonal lämnar mkt att önska när det gäller arbetsmoral. Därför är det jag som får sitta och göra allt skitjobb. Ibland ger man helt enkelt upp att tjata på lat och ovillig arbetskraft.
Jag önskar ibland (ganska ofta faktiskt) att jag aldrig skaffat mig ett skrivbordsjobb.

....Fast det är häftigt att det står General Manager på visitkortet...
 image58


va glor du på?

Bangkok var svalt, shoppade lite och njöt av att inte bli utstirrad. Mikey kan likna en thai till utseendet så folk i Phuket STIRRAR. Jag har ett förslag: Glo på äckelgubbarna med 18-åriga thai-tjejer i släptåg istället, de har ialla fall ngt att skämmas över!
Idag är det dags för det månatliga läkarbesöket. Precis som en drogmissbrukare skall jag återigen kissa i koppen. Innan jag blev gravid hände det en gång på Banana (ett diskotek med tvivelaktigt rykte, beläget på strandpromenaden i Patong).
Dr Chailailak är en mkt sympatisk kvinna som dessvärre överskattat mina färdigheter i det thailändska språket något. Lyckligvis brukar kombinationen av hennes engelskakunskaper samt den thai jag besitter ge goda resultat.
                                                                               image56
                                                                                                     Dr Chalialak och hennes söta sjuksköterska



En
bild säger mer än tusen ord sade de vise, så jag lägger in ett foto på Mikey också:
                                         image57
                                                                                                                      Stolt

Bangkok imorrn!!! Civilisation!

                                                                          Bangkok i morrn!! Yippee!

Varje gång jag kommer till Bangkok vill jag stanna kvar. Stranden och palmer och skit är ruggigt överskattade. Speciellt när man jobbar 50+ timmar i veckan.

ensam hemma

Yep. Mikey drog till Bangkok igår för att öppna för Derrick May.
I mitt gravida och sinnessjuka tillstånd tänkte jag först bryta ihop och känna mig övergiven. Men efter en tomat, pesto, mozzarella macka ser livet alltid ljusare ut. Kom ihåg det, mina vänner: mat gör en lycklig. Det är 100% fail-safe.
Sedan gick jag på första klass bio och myste mig igenom "I am legend" och fick naturligtvis tårar i ögonvrån när hunden dog, eller snarare faktiskt blev mördad av herr Smith himself.
Jaa, första klass bio är inga dåliga grejer men tro mig, det är en fars att ta sig upp och ur fåtöljen. I Thailand skall man ju dessutom upp och stå i givakt medans nationalsången spelas före varje filmvisning, så man får lite extra motion. Av en slump träffade jag Georgina, som är en månad mer gravid än mig och följdaktligen en aning osmidigare än jag och naturligtvis också lite mer underhållande att studera. Fick mig ett gott skratt när jag såg hennes försök att kämpa sig ur fåtöljen.
Tills det var min egen tur...innan dess hade jag inte fattat att jag börjar bli ungefär lika smidig som en kulstötare.

aj, aj, aj...

Det bultar och det bankar... i mitt huvud.
Den sortens huvudvärk som Tylenol inte biter på. Känner mig miserabel, vill hem och lägga mig i ett mörkt rum och glömma bort att jag finns tills det går över. Och jag vill inte stirra på den här skärmen mer för idag. Den gör mig illamående.


dance, dance, dance, (inte romanen av Murakami utan en afton i Patong)

IGÅR afton var det dans. Och inte vilken dans som helst! Herr Louie Vega gästade Phuket. Jag passade naturligvis på att testa min nya turkosa maskara.

                           image49
                                                                               

Personligen mkt nöjd med resultatet... Påminner mig om fröken Birgitta, min mellanstadie-lärarinna. Hon körde stenhårt på den här looken. Men jag tror att hon t om vågade sig på koboltblå som det hette på den tiden, om jag inte missminner mig.

Och så dansade jag förstås:
 image50
image51


På tal om ngt helt annat: hur sjukt gott är det med en majskolv tätt följd av en påse KitKat Bites? Oförsvarbart gott.

jag blev just moster!!!

Ville bara säga det!
En liten grabb blev det, mäktigt.  Älskar dig syrran. Vilken skön julklapp.

                                         image47

PS. Nu när du är färdig med brallorna, skicka dem snarast!(Jag går snart med rumpan bar)DS

mood swings

Skulle aldrig ha läst om humörsvängningarna. Innan hade jag ju inte ens märkt av dem själv.
 
Men jag måste nog krypa till korset nu: idag har jag redan hunnit ge fingret åt minimum fyra medtrafikanter, kallat en överviktig kvinna som stod i min väg "fat ass" (det skall sägas till mitt försvar att jag först provade med ett "excuse me", följt av ett  ngt tydligare "sorry" samt ett "MOVE!" , innan jag körde fet arsle -kommentaren) samt snyftat en skvätt med min receptionist som har hemlängtan.
Klockan ar bara 11.37 för guds skull!! Det kommer att bli en låång dag...
                       
                                                                          

Foto från filmen "Inseminoid" (om en RIKTIGT galen gravid kvinna.)

nya t-skjortor!

Jag har en favvo-affär i Phuket, den heter CC00 och ligger i Central Festival. De har alltid  sköna, söta och roliga t-shirts.
I fredags shoppade jag och Mikey:
                                                                                                                                                         image44image46

Jag önskar man fick bära t-tröja till jobbet!

king's cup regatta party

I LÖRDAGS klädde jag upp mig (svårt dessa dagar, inte många plagg som sitter som de ska längre) hittade ett linne som jag gjorde om till kjol och så bar det iväg! Mikey spelade ett superset och jag dansade så svetten lackade.
Jag förväntade mig de vanliga tråkiga yacht-folket men det var partyfolket som dök upp så t om Mikey var nöjd med sin insats.
Naturligvis glömde jag kameran, typiskt. Mobilkameran fick av outgrundliga skäl spatt och raderade alla fotofiler jag ngnsin sparat, så det blev inga bilder där heller.
Jag lärde mig två saker under kvällen: inte alla tycker att det är ok att en blivande morsa är ute och dansar, tydligen så är man en riktigt dålig människa om man inte sitter hemma och virkar grytlappar och läser Allers istället. Nummer två: fulla män är riktigt osexiga, men fulla kvinnor är om möjligt än mer tragiska.

Varför dricker folk tills de inte kan bete se normalt längre? Jag menar, vi snackar inte fjortisar! " Vuxna" män och kvinnor som inte kan stå på benen är patetiskt.

stilmall, schmilmall!

knappt kul.
det är i alla fall inte lätt att fixa till designen! nu orkar jag inte mer, försöker i morrn igen...

farang go home! (dedikerad till alla missanpassade snubbar i Thailand)

                                         image37
IDAG  har jag fått min dos av rasism. Den får jag med få undantag varje dag.
Här i Thailand frodas gruppen trångsynta bofasta utlänningar, som tycker det är helt ok att snacka skit om Thailand i allmänhet och thaier i synnerhet. Ju mer nedlåtande desto bättre. Thaierna har ju knappast klättrat uppför evolutionsskalan ändå...

Träffade just en av dem på bageriet. Han tycker bl a att det är för jobbigt att thaierna inte kan skilja på rätt och fel, att de inte kan framföra några fordon på land (han har just köpt en båt som han ska skicka ut turister med så han nämnde inte om de kan föra sig på havet) att thaimän är "part monkeys" och att thaikvinnorna är horor för att de a) föds utan moral b) det är det lättaste yrket  och c) de är för lata för att skaffa ett "riktigt" jobb.
Det tragiska är att dessa gubbar (männen är överrepresenterade i denna grupp, liksom i alla grupper i Thailand faktiskt) är många och högljudda. De skräder inte orden och de struntar i vem som lyssnar "thaier fattar ju ändå inte engelska". Det är helt enkelt accepterat att vara rasist I Thailand.

Fakta: dessa karlar själva har  valt att bosätta sig här. Ingen har tvingat dem att skaffa thaifru (som de dissar högt och ljudligt så fort tillfälle ges) ingen har tvingat dem att öppna business och erfara det tvivelaktiga nöjet med den thailändska attityden till arbete.
Så...kanske vore det ingen dum ide att slappna av lite grann (precis som thaierna, fråga frugan hur man gör om du har problem). Och det vore en riktigt bra ide att sluta slänga rasistiska kommentarer omkring sig. 

Grabbar, vi är gäster i detta land!

                                                                     image41
JA, det är livsfarligt i trafiken!
JA, det tar i genomsnitt 5 timmar varje gång man har ett ärende till en thailändsk myndighet!
JA, polisen är korrupt, liksom de flesta andra myndighetspersoner!
JA, det blir aldrig rätt första försöket (vad det än gäller)!
JA, tuktuk chaffisarna är spritt språngande galna!
Men HALLÅ, om det inte passar HÅLL KÄFTEN & ÅK HEM!

pernilla mode-bloggar, first and last time (jag lovar)

DET är väl på tiden att de gravida kvinnorna i Thailand (inga mamma-kläder så långt ögat kan nå) får sin egen mode-blogg!
( Frukta ej, av naturliga skäl hade jag inte tänkt axla den manteln, )
 Men för skojs skull: så här kan man se ut som gravid västerländsk karriärs-(brist pa vokabulär, jag ber om ursäkt) kvinna. Allt i strlk XL, (vaddå passform?!)  för som sagt, det är inget paradis när det kommer till schyssta mamma-kläder.
          image36
Från topp till tå:
  Grönskimrande örhängen fr den lokala marknaden, 10 baht
  Svart kofta, topp (eller vad den/det nu kan kallas) fr Esprit, 699 baht
  Vit klänning med svart tryck , Tesco Lotus, 399 baht
  Gröna armband i glas, Little India (Penang, Malaysia) 25 st 120baht
  Svarta ballerina, Batabata, 599 baht



               Josy Maternity Dress   


gossebarnets namn

OM det inte i slutändan hade varit ett ganska seriöst slitgöra (för att inte tala om att vi helst ska vara överrens, fadren & jag) att hitta ett trevligt, passande pojknamn så hade knodden redan hetat Elvis.
Så klassiskt, coolt och gångbart både här i Thailand, i Sverige och Amerikat. I nuläget har stackarn ett nytt namn i halvtimmen istället.
Fattar ni hur många bebisnamnsajter det finns? Hur många knasiga namn, men ännu värre, hur många riktigt, riktigt tråkiga namn det finns?! Världen behöver inga fler Fredrik, Johan, Andreas eller Dennis (no offense). Vi har vår beskärda del.
Men å andra sidan...gissa hur många Elvis det blev förra året? 48.  När min pojk är redo att börja skolan är han kanske inte den enda Elvis i klassen. 
Det är ju naturligtvis inte nödvändigt med ett alldeles unikt namn (eftersom gossebarnet i sig själv kommer bli helt galet speciell) men som sagt Martin känns helt out of the question. 
...jag har minst fyra månader kvar till att övertala Mikey...




                                                                                                        Elvis Presley Magnet  


lika som blueberries

                                        
Ska man vara smickrad över att likna Alice Cooper eller ej?! Det är frågan...
Men kolla in nästa: vem vill inte likna Isabella Rosselini?!
                                                                                MyHeritage.com

tillbaka i Phuket

SÅ var det måndag igen. Varför går tiden så fort över helgen? Trots att jag var lyxigt ledig i hela två och en halv dag känns det tungt att vara tillbaka på jobbet igen. Delvis beror det på arbetsrelaterade konflikter, men också på att jag börjat känna mig riktigt gravid! Det är inte längre bekvämt att sitta, ligga, gå eller stå i ngn position alltför länge.

Nog om det. I fredags vågade jag mig på ett plan till Bangkok. Mikey och hans två polare dj Charlie och dj May skulle köra sin vanliga grej "restless souls" fast på ett nytt, större ställe den här gången.  Allt jag kan säga är att jag lyckades hålla mig vaken till stängningsdags samt att jag t om dansade lite framåt småtimmarna.
 Dj Charlie    Alla gossarna  
 Dj May Kidnappers
                                   Dj Charlie
                                   Dj Mikey Mike


Bangkok är ju alltid ett rent nöje för en "byfåne" som en själv. Hela Sveriges befolkning ryms i denna stad.
                                                               


Dessutom hade Charlie fixat gratis boende åt oss på Conrad. Jag fick bada badkar för första ggn på minst ett halvår!
                               image33

                              image34


RSS 2.0